Ecolife Aloë vera – beste producten

ecolife-aloe-produkten

Ecolife is een Nederlands onafhankelijk merk dat staat voor top kwaliteit producten gemaakt op natuurlijke basis.
Gespecialiseerd in het gebruik van Aloe Vera producten met meer dan 30 jaar internationale ervaring.

In 2010 door Beautyweb als beste getest

Ecolife aloe vera producten zijn samengesteld uit de beste kwaliteit grondstoffen. Zuivere aloe vera producten zonder kleur, geur of smaakversterkers.
Op de site vindt u uitgebreide informatie over aloe vera en het gebruik ervan. Ecolife is volledig gecertificeerd, productie onder GMP.

voedingskwaliteit – food grade – aloe vera. Beter dan gewone aloe vera

Ecolife aloë – beste producten – ook Vegan.

FOOD GRADE KWALITEIT IN ALLE PRODUCTEN

Ecolife aloe vera producten bevatten voedingskwaliteit aloevera. Dit is uniek! Omdat het een zeer delicaat proces is om verse voedingskwaliteit aloevera te gebruiken kiezen vrijwel alle bedrijven ervoor om “doodgekookte” cosmetic grade aloevera te gebruiken. Dit is goedkoper en makkelijker.
Ecolife kiest niet voor de gemakkelijke weg, maar voor producten met therapeutische werking vol met ongebleekte, niet gekookte en vers geperst aloevera.

ALOE VERA PLANTEN

ecolife-aloe-vera-plantage

Omdat de aloe vera plant al duizenden jaren bekend staat als huid hersteller en verjonger van onze huid hebben wij besloten om de Ecolife serie uit te breiden met enkele absoluut 1e klas verzorgingsartikelen.
Iedereen ziet, voelt en weet wat er met onze huid gebeurt naarmate we ouder worden, de dagelijkse blootstelling aan zon, wind en verontreinigde lucht, de spanningen van ons drukke bestaan, enz.
Om uw huid optimaal te verzorgen kunt u nu ook hier terecht voor Aloe vera dranken en huid/haar verzorging.

Deze chemische ingrediënten zijn niet meer nodig:
Vooral Diethylhexyl Adipate (DEHA) is een ingrediënt die slecht is.
NIET gebruiken als u zwanger bent! Kans op een te trage groei van uw baby. En ook slecht voor het milieu.
Toch zijn er nog grote ( Amerikaanse) firma’s die dit in hun zgn. natuurproducten gebruiken!

De Aloe Vera Plant

Aloe Vera Linneus of ook wel Aloe Vera Barbadensis Miller is een plant die  eruit ziet als een cactus en groeit in warmere regio’s. In feite is het een vetplant en is familie van de lelie en ui-achtige planten. Aloe Vera is 1 van de vele wonderen van de natuur. Eeuwen lang hebben wetenschappers en andere de aarde afgezocht naar planten, kruiden en bomen waarvan gedacht werd dat ze helende krachten zouden bezitten.

De Aloe Vera plant wordt reeds duizenden jaren geroemd om haar werking.

De plant staat dan ook bekend om haar werking bij brandwonden en huidaandoeningen. Historische documenten spreken van inzet van de aloe vera plant bij huidverzorging, verzorging van wondjes, huidverbrandingen (door zonnebrand), snijwondjes, schrammen en alledaagse problemen.

De schrijver van het beroemde Griekse kruidenboek, Dioascorides uit de eerste eeuw na Christus schreef in zijn verslagen de toepassing en ondersteuning van de Aloe Vera plant voor de maag, verstopping, voor een goede darmfunctie, stofwisseling, mond- en tandvleesverzorging en als keelelixer.

Later toen het centrum van de beschaving zich verplaatste naar koudere zones met strengere winters die de aloe vera planten niet overleefden raakte het middel bij de massa dan ook in de vergetelheid. Totdat onlangs de aloë plant werd herontdekt. Vele onderzoekers houden zich vandaag da dag bezig met onderzoek naar de eigenschappen van de Aloë Vera plant. De meeste onderzoeken vinden plaats in Amerika, Japan en Rusland.

Onderzoek

Recent onderzoek toont aan dat de combinatie van gel en een hoge aloevera polysaccharide waarde de meest potente aloë vera oplevert. Onverdunde en pure aloe vera gel zonder toevoegingen van versterkers, verdikkers, kleurstoffen enz. Doordat wij het absoluut minimum aan conservering gebruiken is de houdbaarheid na opening van de fles relatief beperkt. Dit is echter voor de consument geen enkel probleem.
Bij juist gebruik is Ecolife Aloe vera dan ook biologisch aktief!

aloe vera bio

gel aloe vera

Onze producten vinden aftrek in de markt door het onderscheid in kwaliteit en mond-tot-mondreclame! Inmiddels zijn er vele duizenden mensen die naar alle tevredenheid deze kwalitatief superieure aloe vera producten gebruiken.

Echte Aloe Vera : Geen poeders, geen water toegevoegd, geen verdikkers, geen Sorbitol.

Laat u niet misleiden! Ecolife aloe vera bestaat uit 99.5 % pure aloe vera gelei, 0.1 – 0.3%% natuurlijke PH-buffer ( citroenzuur) plus 0.07 % natuurlijke conservering en 0.1% potassium. Samen is het complete product dus 100%.

Een fles Ecolife aloë vera Gel bestaat dus uit 99.5 % Aloe vera. Er zitten dus geen andere stoffen in, is niet gemaakt uit concentraten en weer verdund of uit poeders gemaakt maar is de pure en zuivere Aloe Vera uit het binnenste van het blad. U kunt het wel aanlengen/verdunnen op het moment dat u het gebruikt. Dus pas bij inname mengt u het met water of een vruchtensap.

Ecolife is zonder kleurstoffen of smaakversterkers.

En er wordt geen Sorbitol (zoetstof, verboden in baby producten) gebruikt.

Ook geen verdikker als Xanthan ( Xanthaan Gom).

Puur zoals het uit het blad geperst is! Hierdoor verandert de smaak en kleur afhankelijk van de periode van oogst, weersomstandigheden voor de oogst enz.

Met de hand geplukt, hand gefileerd en gewassen. Vers geperst met behoud van waardevolle en bio-actieve stoffen.

Ecolife smaakt niet bitter omdat de aloine en het bittere gele sap dat tussen het blad en de gelei zit, niet in de Gel of Drink zit. De bladeren worden handgefileerd en het bittere gele sap en de buitenkant van het blad worden niet in Ecolife producten gebruikt! Dit is een wat duurdere verwerking maar de kwalitiet is wel op het hoogste niveau door deze werkwijze.

Vers geperst ? Kwaliteitscontrole !

Vers geperst is natuurlijk vanzelfsprekend en na 7 dagen van micro/organische testen wordt het voor u absoluut koud afgevuld ! Nog eens 7 dagen micro testen, en als alles goed is, ingepakt voor u als consument! Alleen het beste is goed genoeg voor Ecolife!

IASC , wie wat waar:

Noot: Volgens het IASC moet een aloe product minimaal 20% Aloe bevatten om de naam pure Aloe Vera te mogen dragen. Als bijv. op het etiket staat: bevat 100% gestabiliseerde aloe vera betekent dit dat er aloe  inzit dat voor 100% gestabiliseerd is. Niet dat er 100% (oftewel dat het product enkel uit aloe bestaat )en er niets anders  in zit! Op het etiket mag dan staan 100% aloe vera!

Dit is erg verwarrend en wij hebben dan ook gevraagd om deze benamingen te verbieden daar het alleen onduidelijkheid bied voor  voor potentiële kopers.

U kunt dus een creme kopen waar het waarborgzegel van het IASC opstaat terwijl er maar een aloevera aandeel van 15% inzit! Let wel, 15% aloe vera, niet meer!

De aloe vera die erin is verwerkt is dus geheel volgens de kwaliteitsnormen en waarden van het IASC gemaakt dus mag men het IASC logo erop plakken.

Bewezen is dat pure “nog aktieve” aloe vera gel of sap bij inname het beste werkt. Deze producten heten vaak aloe vera gel of drink. Een goed aloe vera product heeft GEEN extra toevoegingen nodig! (dus geen sorbitol, smaakversterkers, kleurversterkers etc.) Alleen een beetje conservering tegen het te snel oxideren en vorming van bacteriën.

Alle grondstoffen zijn goedgekeurd en gecertificeerd en overtreffen ruimschoots de eisen zoals gesteld door het IASC.

De Ecolife gelly creme is samengesteld uit organisch gekweekte aloevera en voldoet ook aan de eisen van het ministerie van Agricultuur te Texas waar de planten gekweekt worden. Bovendien is de Ecolife aloe NIET GETEST op dieren.

Het begin, Ecolife eerste bio aloe vera juice.

Ecolife drink wordt op gepatenteerde unieke wijze door een vaccuum proces en volledig geconserveerd in een FDA/ GMP gecertificeerde facility absoluut zonder enige vorm van warmte gebotteld. Hierdoor garandeert Ecolife dat de bio-active werking voor 100 % gegarandeerd is! Steeds meer onderzoekers kiezen voor hun onderzoeken deze actieve aloe vera omdat de kwaliteit de hoogste is in haar soort! De producten hiermee gemaakt vallen dan ook op door een neutrale originele smaak en geur met het hoogst haalbare werkende aandeel actieve ingrediënten.

Ecolife garandeert u dat de producten NIET verdund zijn! Men kan natuurlijk altijd “Actieve” Aloe vera inkopen en voordat het eindproduct u bereikt bij het afvullen water alsnog toevoegen!

Door verschillende en uitgebreide laboratorium testen garanderen wij u zuivere aloe vera. Om dit te bereiken testen wij dan ook in totaal meer dan 14 dagen de aloë vera op mogelijke verontreiniging voordat deze wordt vrijgeven.

Ecolife Aloe Vera is het merk dat biologische activiteit garandeert!

Anderen garanderen u misschien wel de lekkerste aloe vera, maar volgens onderzoekers draait het om de biologische activiteit van het product! En niet of het nu een dikkere gel is, een whole leaf dubbel strength aloe is etc. Ecolife’s aloe vera is de aloe vera soort bij uitstek voor onderzoekers en de “aloe vera branche organisatie” stelt de fingerprint van deze aloe vera als uitganspunt. Iets waar we trots op zijn! Ecolife doet wat het zegt!

UNIEK:

Door ons unieke systeem van lab testing, onderzoek en eigen aankopen van de aloë vera zijn wij er in geslaagd om u een product te kunnen aanbieden dat vrij is van verontreiniging.
Zonder het te verhitten, bestralen o.i.d. kunnen wij met deze garanties een product aanbieden waar GEEN extra conserveermiddel meer aan toegevoegd moet worden!
De aloe vera wordt enkel gestabiliseerd met 0.2% citroenzuur.

Ecolife aloë bevat geen parabenen – geen kleurstoffen – geen parfum

naar de webshop