bio noni sap

Bio noni sap. Morinda Citrifolia is een boomsoort die vooral in warme streken voorkomt. Voor de inheemse bevolking en medicijnmannen geldt de plant als heilig. Recent hebben ook westerse wetenschappers de plant ontdekt.

Onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat het sap een hoog gehalte aan vitamines, mineralen en sporenelementen bevat, en de tot nu toe bekende planten ver achter zich laat. Het bevat bijvoorbeeld 800 keer meer enzymen als ananas.

Noni ondersteunt het immuunsysteem op een effectieve manier en noni geeft u energie. Het zorgt ervoor dat we ons fitter voelen.

Bio Noni sap drinken is een effectieve manier om gezond oud te worden

noni fruit noni sap

De Noni vrucht bevat veel gezonde stoffen als vitamine C, B1, B2, B6 en zelfs B12, Folic acid, Niacine, Biotine, Vitamine E, Caroteen, Beta caroteen, en alpha caroteen. Mineralen als Cacium, Ijzer, phosfer, Magnesium, Molybdeen, Sodium, Potassium en natuurlijk natuurlijk zouten. Ecolife Noni juice bevat zelfs Omega-3 !!

Vele amino zuren als Threonine, Serine, Proline, Glycine, Cystine, Valine, Leucine, Histidine, Lysine, Arginine enz. Verder bevat Noni vrijwel geen vet. De belangrijkste stoffen zijn toch wel proxeronine en proxeroninase, door Noni juice te drinken wordt er in het lichaam xeronine aangemaakt.

Xeronine activeert de proteinen in ons lichaam, en draagt bij aan de opbouw van de celstructuur, en de produktie van energie. Cellen die niet goed functioneren of beschadigd zijn, worden geholpen om op natuurlijke wijze te herstellen. Alle cellen gaan dus optimaal functioneren.

Bio Noni sap zorgt ook voor anti-lichamen (belangrijk voor het immuunsysteem). Zie ook de onderzoeken van Dr. heinicke.

Al met al kunnen we gerust stellen dat Noni juice een zeer gezonde aanvulling is op onze dagelijkse voeding. De Noni vruchten komen uit natuurschone gebieden die vrij zijn van (chemische)vervuiling.

Ecolife Noni juice bestaat uit de zuivere vrucht die wordt geperst zonder toevoegingen te doen(direct sap).

Het noni sap bevat GEEN enkele toevoeging. Het is niet gekookt en niet verhit!

Alle moleculen zijn intact en dit zorgt voor een uniek Nonisap.

6-10 keer krachtiger als andere merken Noni.

Gebruik:

2 x 15ml per dag innemen. U kunt het mengen met Jus d’Orange of verdunnen met water. Drink voor of tijdens de maaltijd.

Open flessen in de koelkast bewaren. Gesloten in een donkere, koele kast / kelderkast ( geen zonlicht).

Bestellen met korting?

nonisap 100% puur biologisch