Aloe Vera Webshop

Aloe Vera producten van Ecolife al 20 jaar een begrip!

ecolife aloe vera plantage bio hala kosher aloevera

Dank u wel voor uw bezoek aan onze pagina over Ecolife Aloe Vera. Al meer dan 20 jaar het adres voor bio-actieve aloe vera producten. U kunt alle producten bestellen in onze webshop, natuurlijk kunt u kiezen hoe u uw aankoop wilt betalen. Achteraf met Afterpay, Ideal, Paypal, visa enz. Bestellingen vanaf 50 € leveren wij gratis in Nederland en naar belgië is dit vanaf 75€.

Directe link naar de webshop

Ecolife heeft respect voor de natuur. Omdat de  velden en aloevera planten biologisch gekweekt zijn is dit beter voor onze gezondheid. Omdat de aloe vera vrij is van chemische vervuiling en bemesting is de belasting voor ons lichaam minimaal. Ook zijn de Gel en Juice voor inwendig gebruik geschikt voor vegetariërs & veganisten. De Ecolife dranken bevatten geen sorbitol ( verboden in baby producten = zoetstof ).

Met de hand gesneden bladeren en met de hand gefileerd. Enkel de grote volwassen bladeren worden langs de buitenkant afgesneden. De plant groeit door.

Wij staan voor: Gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten, bioactieve producten.

 

Het grote verschil met andere merken:

Ecolife bevat verse pure Food Grade aloë vera in alle aloë vera producten!

Dit betekent dat de aloe vera niet door allerlei filters is gezuiverd en dat het aandeel actieve stoffen veel hoger is als bij een “cosmetische” aloe vera. Cosmetische aloe vera wordt sterk gefiltreerd en op hoge temperatuur verhit. Hierdoor is het ook zeer lang houdbaar en makkelijk te verwerken in vele producten. Ecolife gebruikt deze aloe vera niet en kiest voor hoge kwaliteit!

Dit is een groot onderscheid omdat de zwaar gefilterde en op hoge temperatuur verhitte cosmetische aloe vera lang niet meer zoveel actieve ingredienten bevatten als voedingskwaliteit aloe vera.

Aloe vera, geoogst van Halal & Kosher en Bio – organic certified plantages.

 

Ecolife producten worden gemaakt conform onderstaande methodes:

bio halal kosher GMP aloe vera ecolife

Gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten, bio-actieve producten.

good manufacturing practice GMP

De productie is volgens GMP reglementen en wordt ook FDA gecontroleerd.

 

 

 

Innovaties, nieuwe formule`s en producten, geen gebruik van parfum maar natuurlijke geurstoffen en aloe vera als 1e en hoofdingredient in de aloe vera producten.

Dus geen water met een beetje aloë vera erin!

Bezoek onze webshop voor alle info over onze producten.

Uw bestelling wordt bezorgd met Post.nl ( of de Belgische post ).

Bezoek de webshop

 

 

met de hand gewassen en geschild met de hand fileren van de aloe bladeren volwassen blad voor Ecolife aloe vera producten