Afvallen met aloë vera

Afvallen met aloë vera gel, juice of sap. Aloë kan u helpen bij het afvallen.

Aloë vera helpt om afvalstoffen af te voeren uit uw lichaam. Het is al jaren bekend dat aloë de darmen reinigt en schone darmen zijn een voorwaarde voor een goed opname van voedingsstoffen in ons lichaam. Goed functionerende darmen zorgen er ook voor dat u fitter bent.

De eigenschappen van aloë die je helpen gewicht te verliezen worden steeds bekender

afslanken met aloe vera

Veel voedingsspecialisten raden aan om een aloe vera drank op te nemen in je dieet. Er is zeer veel onderzoek gedaan naar de werking van aloë vera. Er zijn echter niet zo veel klinische studies of dit bij mensen werkt. De meeste studies gaan over aloë en huidverzorging, brandwonden en verstopping.

Vele stoffen zijn inmiddels geïdentificeerd van de aloe vera plant. Mert name vitamines, aminozuren, mineralen en saponinen. Op dit moment zijn er zo’n 200 stoffen bekend uit deze plant. Direct bestellen in de shop

U kunt aloë vera gemaakt van de gelei veilig innemen. In de gelei ( het parenchym), dus verkregen door het buitenste harde groene blad weg te snijden, zitten geen schadelijke stoffen. De stoffen die voor bijvoorbeeld darmkrampen kunnen zorgen bevinden zich tussen het buitenblad en de gelei in. Waarschijnlijk is dit een bescherming van de plant, zodat dieren niet bij de gel kunnen komen zonder dat ze deze stoffen binnen krijgen. In verhouding is dit maar een heel klein deel van het blad.

Na het afsnijden van het blad van de plant wordt het groene harde buitenblad ervan afgesneden zodat de gelei als een grote flap overblijft. Deze grote flap wordt dan goed afgewassen en alle stoffen die de darm prikkelen eraf gespoeld. In de gelei zelf zitten deze stoffen niet. Met minder dan 1 miljoenste deel, bijna onmeetbaar.

De makkelijkste manier voor afvallen met aloë vera is het sap oftewel de uitgeperste gel te drinken.

Je kan het puur drinken voor of bij het ontbijt en het avondeten maar je kan er natuurlijk ook een lekkere smoothie mee maken. Een goede smoothie om af te vallen is er één met aloë vera en aardbeien. Aardbeien bevatten weinig calorieën en als je last van suikers hebt schijnen aardbeien goed te kunnen.

aloë vera gel