Aloe Vera Gel

Ecolife aloe vera Gel

aloe vera gel Ecolife puur

 

Ecolife Aloe Vera Gel: 2 kilo blad = 1 liter Ecolife Aloe Vera Gel. 1 liter per fles.

aloe vera velden ecolife aloë

bestellen in de webshop

De echte aloe-vera Gel vol met stukjes aloevera vezels. Niet ingedikt – enkel gemalen.

Bevat geen sorbitol (= zoetstof, verboden in baby producten), geen verdikkingsmiddel ( Xanthan), geen kleurstoffen.

Ecolife aloe vera Gel is zeer sterk. Gerekend naar de waarde voor pure aloe vera volgens het IASC ( International Aloe Science Council) mogen we stellen dat de Ecolife Gel meer dan 2 x de norm voor pure aloe vera is. Ecolife gebruikt enkel het parenchym ( de gelei) uit het binnenblad en het gaat zo de fles in. Het wordt niet industrieel verdunt en dan ingedikt met Xantaan gom of Sorbitol!

Uitsluitend gebruik van biologisch gekeurde velden

Ecolife aloe vera, geoogst van Halal & Kosher en Organic certified plantages.

Zuiver en puur: Omdat Ecolife Aloe Vera Gel niet verdund is, is de pure gel voor 100% aanwezig. Het is niet nodig om deze aloe vera in te dikken, iets wat andere concerns als bijvoorbeeld Forever Living Products ( FLP) wel doen met de “gestabiliseerde” Gel. Ecolife gebruikt geen verdikkingsmiddelen als xanthaan, sorbitol etc.

Ecolife Aloe Vera Gel is zo krachtig dat volgens de officiele norm van het International Aloe Science Councel ( IASC) we mogen stellen dat 1 fles Ecolife van 1 liter net zo sterk is als 2,4 liter puur aloevera sap. U kunt de fles dus verdunnen met meer dan 1 liter water of vruchtensap en dan heeft u volgens de officiele IASC norm nog steeds 100% aloe vera…

 

aloe vera gel Ecolife puur

Ecolife verdunt niet, de bladeren worden hand geschild en de gelei wordt enkel in stukjes gehakseld!

De laxerende aloines, die tussen het buitenblad en de gelei inzitten worden eraf gewassen en afgespoeld. Deze stoffen zitten niet in de gelei. Verder is het van groot belang dat het blad op de juiste wijze wordt afgesneden. Aloe vera heeft de kracht om zichzelf te beschermen en het blad dicht zichzelf zodat de gel niet kan oxideren. Omdat oxidatie de kracht van de gel aantast is het van groot belang dat de afgesneden bladeren zorgvuldig worden vervoerd en binnen enkele uren worden verwerkt. Om alles in goede banen te begeleiden wordt er ook conform HACCP gewerkt.

De gewassen bladeren en gefileerde gelei worden grof gemalen en koud geperst. Om bacteriegroei tegen te gaan wordt er kort verwarmd tot 60 graden zodat de emzymatische werking behouden blijft. De gelei wordt snel teruggekoeld en koud afgevuld.

Vele bedrijven als werken met verhitting tot 80 en 87 graden, volledig gepasteuriseerd. Bij deze hogere temperaturen gaat een groter deel van de werking verloren. Ook wordt het wel gekookt en zwaar gefilterd om het zo zonder (natuurlijke) conservering te kunnen verkopen. U zult begrijpen dat (dood) gekookte en zwaar gefilterde aloe vera veel minder werkzame bestanddelen bevat en geen enzymatische werking meer heeft.

 

U kunt de aloe vera Gel bestellen in de webshop

 

Volwassen bladeren 3- 5 jaar. Ecolife gebruikt enkel volwassen bladeren die met de hand van de plant worden afgesneden.

De hele plant wordt niet gerooid!

Vele firma’s verkopen aloevera producten waarvan de hele plant in 1 keer is gerooid. Dus ook de kleine jonge scheuten die nog maar weinig actieve stoffen bevatten. Voordeel van de rooimethode is dat het goedkoop is. Nadeel voor de consument is dat de aloe vera sterk wordt gefiltreerd over koolfilters en langer wordt verhit ( en eventueel op hogere temperaturen).

Ecolife Aloe Vera Gel is het zuivere fijngehakte binnenblad van de aloevera plant. Het zit vol kleine stukjes gel, als u erop kauwt proeft u de verse bladgelei. Het binnenste van het blad wordt gebruikt voor de aloe vera Gel, niet het buitenblad.

Ecolife Gel is niet gefiltreerd over koolstoffilters en bevat een hoger aandeel mineralen, sporen, enzymen. Met de hand afgesneden bladeren, vers geperst en koud afgevuld.

Geen verdikkers, geen kleurstoffen, geen smaakstoffen.

ecolife aloe vera blad

Aloe vera Gel bevat vezels en stoffen die onze darmen extra aan het werk zetten. Dit is goed voor onze stofwisseling. Meer dan 200 actieve stoffen zorgen dat ons lichaam gereinigt wordt en wij beter voedingsstoffen kunnen opnemen.

Smaak: Omdat Ecolife haar dranken conserveert met puur citroenzuur is de smaak fris-zuur. Er zit dus geen bittere smaak aan.

Van biologische geteelde aloe vera planten.

Ingredienten: 100% pure aloe vera gelei, aangevuld met 0.1 – 0.35% citroenzuur voor de zuurgraad, (anti-oxidant) 0.08% vrij benzoëzuur en 0.09% potassium sorbaat. ( totaal in een fles dus: 99.5% aloe plus 0.5% toevoeging = 100% product).

Natuurlijk is de aloe vera Gel ook geschikt om aan uw huisdieren te geven.

Ook voor uw geliefde huisdier!

Wij horen van vele klanten dat de Gel goed helpt voor gezondere en fittere huisdieren. Zeer geschikt voor o.a. Hond & Kat, Koi karpers, vogels als papegaai, parkieten enz.

 

Ecolife = geschikt voor vegetariërs & veganisten

Vegan goedgekeurde aloe vera

GEBRUIK: 2 – 3 daags 15 – 30 ml innemen. Inhoud 1000ml

Natuurlijk product. Minimale houdbaarheid > 1 jaar. Vers geperst en koud afgevuld in de USA.

U kunt ongeopende flessen in een kelder/keukenkast bewaren. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren, opmaken in 5 weken na opening.

U kunt de aloe vera Gel bestellen in de webshop

Nutrition data per 100 ml  for Aloe vera gel

Energy value  4.8 cal
Fats  0 g
of which  saturated fatty acids  0 g
Sacharidie  0 g
of which sugars 0
Proteins  0 g
Salt  0 g

 

Ecolife aloe vera wordt met de hand verwerkt!

met de hand schillen van de bladeren

bestellen in de webshop

FROM ORGANIC CERTIFIED ALOE VERA, KOSHER & HALAl, IASC CERTIFIED ALOEVERA, BIO

 

Aloë vera Gel – 100% plantaardig – Vegan !